Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz gg72 #67244 üzenetére

    Ezt a közszolgálati TV-vel már megtettük topicszinten és volt is hatása: mikor a 2012-es olimpia kezdődött, akkor váltott arculatot a köztévé a mostani karikás logóra. Eleinte, az első pár napban nagyon tömör volt, de innen többen írtunk nekik és 1-2 napon belül, nagyon készségesen áttetszővé tették. Igaz, hogy arra már mondjuk nem figyeltek, hogy az "ÉLŐ" felirat is áttetsző legyen, vagy ha épp ajánlanak ikonnal valami másik műsort, akkor az a logó legalább animált lenne, vagy az is áttetsző. Mindegy, fél siker ez így is.

    Meg lehet próbálni ugyanezt a kereskedelmi (így a sport-) adókkal is, hátha mutat egyik-másik hajlandóságot, bár már többször hangot adtam azon véleményemnek, hogy nekik pont az az érdekük marketinges szempontból, hogy az ő csatornájuk logója égjen a TV-d paneljébe.

    Szabip: arra figyelj, hogy nem a magas fényerő okozza a ghost-ot/beégést, hanem a magas kontraszt. Bár a környezeti érzékelő tudtommal mindkettőbe belenyúl, szóval csak óvatosan vele, pláne, ha erős fényben nézel TV-t!

    A tápcicergést valószínű a megnövekedett panelméret miatt is hallod jobban (csak nagyon teljesítménnyel megy a nagyobb TV), plusz lehet, hogy kifogtál egy hangosabb példányt.

    Az viszont örvendetes, hogy nincs ghost-od semmilyen felhasználási mód mellett sem.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák