Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Dexar007 #31750 üzenetére

    "Akkor úgy mondom,hogy nekem nincs..és az emberek többségének sincs."

    A második felét inkább ne mondd, mert az könnyen félrevezető lehet! Hidd el, hogy nagyon sokan látják, hogy mennyivel jobb az ST50, mint az E530 - ehhez tényleg nem kell videofilnek lenni, annyira egyértelmű. Olvass csak vissza a topicban ezzel kapcsolatban - rengetegen leírták, hogy még az E550-hez képest is egyértelmű az előnye, pedig az E550 jobb is, mint az E530.

    "Ezek után kicsit félek félmillát kiadni,egy papíron jobb tv-ért,szemre pedig ha nincs egymás mellett a kettő,akkor ,,tökmindegy" tv-ért."

    Hidd el, nem csak papíron jobb és nem is kicsivel! Ráadásul nagyobb is, márpedig ilyen mérettartományban már az 5" is látványos, a 65" meg már rohadt nagy.

    Plusz egy adalék: ha már az E530 képével nem vagy elégedett és sokallod a 65ST50 árát, akkor eleve felejtsd el a projektort, ugyanis még a 65ST50 árából sem kapsz olyan projektort, ami képes lenne akár csak megközelíteni az ST50 feketeszintjét, képminőségét, nemhogy kevesebből! Amit nyernél egy 300 eFt körüli projektorral, az kb. a képméret, képminőségben viszont adott esetben még az E530-hoz képest is visszalépés lenne, pláne egy jó minőségű vászon nélkül.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák