Hirdetés

  • Hardverek pünkösdre

    ph E-book olvasók, komponensek és perifériák kerültek hétvégi összeállításunkba.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyyka

    aktív tag

    válasz Gabor970 #31596 üzenetére

    Nem veszed el, mert a kamatmentes indítódátum nem teljesen fix nap, hanem esetenként eltérő lehet.

    Pl. decemberben - gondolom egyrészt az évvégi kapacitás csökkenés, másrészt a maximális forgalom elérése érdekében - 17-e volt [link].
    A befizetésre a 7-i határidő pedig csak a postai csekkre vonatkozik, a számlazárás valójában 15-e ( ha ez munkanapra esik ), tehát pl.egy - biztos ami biztos - 14-e délelőtti átutalással egy héttel tovább használhatja az ember fia a bank pénzét.
    Ez alapján írtam a közel két hónapos kamatmentességet.
    Odafigyelve a fenti részletekre egészen jól sikerült a 19-i vásárlásommal koordinálnom a tv karácsonyt ( a rohadék biztosítást nem számolva ), valószínűleg másként ki sem tudtam volna szorítani ezt az összeget.
    ( Kicsit sajnálom így utólag, hogy átvettem a fórum szavatosság-bizalmatlan hangulatát, de ennél nagyobb veszteség ne érjen életemben és akkor boldog ember leszek. :) )

    Szerettem volna belinkelni a 2013-as naptárukat is, de úgy látom az nincs fent az oldalukon, viszont kártyanaptár formájában elküldték, ha valakit érdekel szívesen elküldöm neki a fordulónapokat.

    Ja és most találtam, nem t'om volt-e már: 02.07-től 21-ig 12% a Cetelem kártyás kedvezmény.
    Hmmm, de szép is volna így venni egy 65st50-et 484K-ért plusz kártya és számlavezetési díj... még akkor is, ha így nincs 45 napos lehetőség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák