Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Bermi #30857 üzenetére

    A spórolás az, mikor közel egyenértékű dolgokat igyekszel lényegesen olcsóbban beszerezni, és elkerülöd a felesleges kiadásokat.
    Azt megszorításnak hívják, mikor az út mindegy, csak annyi a lényeg, hogy csökkenjenek a kiadások.

    Ez az összehasonlítás csak úgy igazságos, ha mindkettő azonos képminőséget produkál, és levonod a villanyszámlád költségéből azt az összeget, amivel drágábban kaptad meg a csoda LED-es LCD-t.

    És ezzel a "csoda" szóval nem az LCD-t gúnyolom úgy általában, hanem azt a gondolatot, hogy létezik PDP-vel azonos minőségű LCD egy nagyságrendű kategóriákban.
    Egy nagyon alap plazmát még nyilván le tud körözni egy fullos LCD. Talán még egy közepeske LG PDP-t is lehagyhat egy nem is sokkal drágább, de a maga nemében kiváló ár/érték arányú LCD.
    Ugyanakkor nem nagyon tudsz olyan LCD-t mutatni, ami ne szégyellné magát egy ST50 plazma mellett. Már az is sokkal drágább, ami legalább nem ordít, hogy ne kínozzák tovább, hanem lőjék inkább le. Többszörösen fizet többet egy ilyen LCD-ért, mint amennyit a villanyszámlán "spórolsz".

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák