Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    Kipróbáltam a az ios-re írt remore programot, hát szerintem valami katasztrófa. A Samsung programja jóval kényelmesebben kezelhető. Na persze ez csak apróság, továbbra is a képminőség az elsődleges egy TV-nél.

    Mérethez: Én 32"-ról váltottam. amikor elkezdtem keresgélni, nem hallottam optimális nézési távról, meg stb-ről. Aztán a táblázatokat átböngészve és otthon tesztelve a szemem arra jutottam, hogy teljesen helyesen vannak megállapítva az értékek. Azért nem akartam 50" alá menni, mert 3,5m-ről nézem a TV-t. Ehhez képest 1 nap után már inkább picivel kényelmetlenebb pozícióból, de 2m-ről (picivel több talán) nézem az 50"-t, és el tudnék képzelni nagyobbat is. Szóval nincs olyan, hogy túl nagy, valóban. Hozzáteszem, nem estem bele a hibába, hogy vásárlás után rájövök, hogy nagyobb kell, mert nagyobbra esélytelen volt a pénzt összehozni. Egy 65" VT30 elérhetetlen ár, és komoly átalakításokat is kéne végeznem itthon, hogy beférjen. De 3m-ről azt sem találnám nagynak.

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák