Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz janos666 #29670 üzenetére

    Innen is lehet nézni, ha viszont onnan nézed, hogy mondjuk 3 év után elszáll az alaplap, akkor 100.000 eFt-ért rendelhetsz bele újat és akkor lesz egy 3 éves panellel bíró, javított TV-d az eredeti 200 eFt+ összegű vételár + 100 eFt-ért, ami akkor már valószínű gyengécske készülék lesz.
    Kiterjesztéssel meg 15%-kal nagyobb a vételár, viszont 3 év elteltével, egy esetleges meghibásodás esetén - adott esetben - ingyen kapsz egy akkori, aktuális, vadiúj modellt. Szerintem nem éri meg nem kérni a kiterjesztést.

    Dorian: felejtsd el azt, hogy kizárt a meghibásodás, mert sajnos nagyon is benne van a pakliban! Nyilván nem hullik el a felük - bár ugye a mostani modellek tartósságát most még nem tudjuk megítélni. Ezekkel a százalékokkal dobálózást meg mellőzzétek, mert innen indulnak az urban legend-ek, pedig ennél légbőlkapottabb dolog nincs. A Pana ezzel próbálja növelni a bizalmat a készülékei iránt, hogy gyakran csinál ingyenes 5 éves garancia-kiterjesztési akciót (külföldön most is van épp), de ebből botorság lenne azt a következtetést levonni, hogy 5 évig garantáltan nem lesz baja a TV-nek. Ez pusztán ideiglenes bevételszerző akció, ami a jövőre nézve pénzügyileg nem biztos, hogy neki.
    Plazmánál eleve nincs olcsó javítás és bizony, azért hullanak. Van ugyan extrém eset - én is ismerek tulajt, akinek 8 éve gond nélkül megy a Pana plazmája, viszont jópár olyat is, akinek 5 éven belül elpukkant valami: egyik esetben sem lett volna filléres a javítás.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák