Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dedy70

    tag

    válasz jegenye77 #29441 üzenetére

    Nálad egy egész sor volt hibás, ez azért nem a klasszikus pixelhiba amikor 1-2 képpont hibás.

    Délután külföldi fórumokat olvasgattam a sávosodással kapcsolatban, ha már a ph nem igazán működött. Volt aki 850 üzemóra után vette észre (vagy nála csak akkor jött el) a problémát. Akadt olyan is aki 4 GT-t küldött vissza, míg más 3 VT-t mire talált egy hibátlan példányt. Hibás UT-ről viszont nem olvastam. Nekem úgy tűnik, hogy tőlünk nyugatabbra a GT és a VT talált nagyobb számban gazdára, szemben a hazai ST fölénnyel, így a panaszok nagy része is ezt a két modellt érinti.

    Én se vagyok boldog a sávjaimmal, de inkább bevállaltam őket mint a cserék sorával járó macerát, pedig az utolsó előtti napon már majdnem elküldtem az e-mail-t a Panashop-nak.

    Visszaolvasva a fórumban kiderül, hogy minden évben volt valami probléma eddig. A 30-as szériánál kimagaslóan sok volt a pixelhibás egyed és zöldes zaj jelentkezett a felső sávban. A 10-es szériának emelkedett a fekete szintje az idő múlásával. Az 50-es évjárat a sávokról fog elhíresülni. Vajon a 60-as hibátlan lesz? Nemsokára kiderül.

    Nemrég néztem meccset egy vendéglátóipari helyiségben a körülbelül öt éves Pana plazmán. Na azon konkrétan 10 cm-ként voltak függőleges sávok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák