Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz gerolka #24651 üzenetére

    Hali.
    Igen, meg vagyok elegedve vele :)
    Rajottem kozben, hogy nagyon is jo fekete szintje van ennek, csak nem normal modban, hanem dinamikusban.
    Normal modban olyan vilagos a fekete, hogy teljes kepernyos fekete teszt keppel bevilagitja a szobat, de dinamikuisban szinte korom sotet van a szobaban. Nagyon prima, orulok hogy halgattam az ajanlasokra es nem samsungert mentem hanem ezert :)
    Igaz hogy dinamikus modban a kontraszt oda van kongatva es emiatt a kep nem valami szep, de en feltekertem maxra normal modban es nem volt olyan sotet fekete mint a dinamikus modban, szoval valami mas beallitas okozza a mely feketet, csak meg nem jottem ra mi az.
    A beepitett lejatszojaval kapcsolatban is rajottem, hogy az usb3-as csatlakozokkal van baja, nem pedig a vincseszterekkel. Nalam 2db 2TB-os usb3-as ntfs vincsesztert is felismer ha nem dugom be utkozesig a csatlakozot hanem csak felig. Ha bedugom utkozesig, akkor nem ismeri fel. Fura, en nem tudok ra magyarazatot, de ez van.

    Ja, olvastam itt, hogy valaki 20watt fogyasztast mert keszenleti allapotban, es tobben irtak hogy "biztos nem mer jol alacsony tartomanyban az olcso muszered". Nekem is egy olcso lidl-es muszerem van, es ha a 32"-es led tevemet kikapcsolom, a fogyasztas azonnal visszaesik 0,3-0,4 wattra, viszont a pana plasmanal 13wattot mutat rogton kikapcsolas utan! Majd kis ido mulva vissaesik ez is 0,3-0,4 wattra. Az idot nem mertem, de 1 oran belul van.

Új hozzászólás Aktív témák