Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyyka

    aktív tag

    Sziasztok, ma megérkezett az 55st50-em. :))

    Voltak félelmeim az st50 szériával kapcsolatos itteni negatív tapasztalatok miatt, de nagyon-nagyon-nagyon kellemes meglepetést okozott a készülék.
    Egyszerűen makulátlan.

    Korábban itt közmegegyezés alakult ki arról, hogy az 50GT50 a legjobb ár-érték arányú készülék.
    Összehasonlítani a minőségét nem tudom, csak azt, hogy ebben sem találok hibát és bizony 5 col az 21% plusz, ami szerintem bőven megér 50E forint körüli többletkiadást, ( arról nem beszélve, hogy a magamfajta 3D buzik ezen nem spórolhatnak ).

    Eddig kissé kétkedve fogadtam a "fekete mélység olyan jó, hogy a káva szélét nem látjuk" kijelentést, mivel a 42px80-amnak is imádtam a sötét megjelenítését, de azért látszott a keret.
    Basszus itt tényleg nem, ez beszabehu! :)

    Több itteni vélemény alapján féltem a YouTube használhatóságától is, de a telefonomat pároztatva az is döbbenetes élmény szerintem, egyszerűen gyönyörűek a nagyfelbontású videok. A legjobb anyagok ( pl. valami nyulas rajzfilm az 1080p-s keresés eleje felé ) talán nem csak HD, hanem FHD felbontásúak.
    A keresés a telefon billentyűzetén egy álom, ajánlom mindenkinek a párosítást!

    Sávosodás: A képernyő kb. annyira homogén mint janos666 napokban linkelt szürkéje, megnéztem focimeccsekkel, az Uncharted sivatagos jelenetével is, hibátlan!!! :))

    Nagyon határozott véleményem, hogy aki TV-t akar venni manapság, ez a legjobb vétel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák