Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz kovadika #22589 üzenetére

    UT50-ről még nem halottam ilyet, de ahogy legutóbb nézegettem, nekem már nem tűnik valószínűnek, hogy az UT50-nem nem, csak a többi FHD modellen lakozó AR filter okozná a problémát. Nekem nagyon úgy tűnt, hogy az maga a panel, vagy a meghajtása a ludas. Bár utóbbi is lehet más (sőt, valószínű is, hogy más) az UT50-ben, mint a többiben, tehát lehet, hogy mégis sávosodás mentesek az UT50-ek, még úgy is, ha mindben ugyan az panel dolgozik. (Panasonicnál nem tudom, hogy Buffer Boarad-e a neve, ami függőlegesen van végigdrótozva a a panelre. Csak a Samuk szervizkönyveit bújtam még át, és ott így nevezik...)

    Én homogén fehér állóképen is láttam, mikor kerestem. De ha oldalazva mozog valami, amit követhet a szemed, az nagyban segít észlelni az ilyesmit. ("Jobb", ha folyamatosan mozog, amit követhetsz. Az nem fog olyan folyamatosra sikerülni, ha direkt próbálod mozgatni a szemed a homogén képen.)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák