Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz gyiku #22052 üzenetére

    Persze, ez így van. Ezért kéne először a fejekben változni, mert valljuk be: nagyon sokan vannak olyanok, akik úgy töltenek le, hogy egyébként simán beleférne nekik anyagilag a termékek megvétele. Ha csak ezen emberek elkezdenének vásárolni, már akkor tudna fele/harmadennyibe kerülni a BD és az is meg tudná venni, aki szerényebb anyagi körülmények közül jön. De még mindig azt mondom, hogy aki igazán szerény anyagi körülmények között él, annak nem az a legnagyobb gondja, hogy hogyan jusson filmhez, mert nézni sincs igazán min.

    "Látatlanban" sosem veszek filmet, sokat járok moziba, illetve rengeteg kritikát olvasok, megvan már, hogy kinek a véleményére adhatok ilyen téren, az elég jól működik.

    Erre egyébként a legjobb példa az, hogy régen csak a moziban volt lehetősége az embereknek filmet nézni, mert otthon még nem volt mivel. A mozi mindig is pénzbe került, régebben még szerényebb körülmények között éltek az emberek, a mozi sem volt arányaiban olcsóbb, akkor mégis tele voltak a filmszínházak, ma meg sok esetben konganak az ürességtől és a hazai DVD/BD forgalmazás is haldoklik. El lehet ezen is gondolkodni picit! Azért ennyire nem szegények az emberek.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák