Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz nuke7 #19388 üzenetére

    Mondjuk ezt az összehasonlítást sürgősen felejtsd el! Már az is vicc, hogy az ST50 jobb, mint a GT30 (maximum csak bizonyos szempontból lehet igaz), de azon egyenesen felröhögtem, hogy a VT30-at is gyengébbnek hozzák ki az ST50-nél.

    Nem vagyok biztos benne, hogy GT30 nincs már sehol bontatlanul, de erre őszintén olyan szinten kicsi az esély, hogy csak akkor szabad belevágni, ha az ember személyesen elmegy és meggyőződik róla, hogy mi a helyzet, nincs-e visszaragasztva, mennyit mutat az üzemidő-számláló, szóval csak tapasztaltaknak ajánlanám, akik tudják is, hogy mit és hol kell nézni. A 2 év garanciát a 2 éves bemutatópéldányra is megkapod, tekintve, hogy mindig az értékesítés dátumától indul a garancia. A boltnak rohadtul nem fáj neked megadni a 2 év gyártói a garanciát a náluk már 2 évet futott készülékre, tekintve, hogy úgysem hozzájuk fogod visszavinni, ha gáz lesz mondjuk fél év múlva.

    Én a GT30 vs. ST50 témában egyértelműen a GT30 mellett foglalnék állást, de pontosan tudom, mennyire nehéz már bontatlant találni belőle és épp ezért csak akkor javaslom, ha tudod, hogy mire kell odafigyelni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák