Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz StLui #11009 üzenetére

    Arról már nem is beszélnék, hogy a legtöbb betérő totálisan figyelmen kívül hagyja, amit a topic címében is kérünk, hogy olvassa el legalább az #1. HSZ-t (tisztelet a kivételnek, ma pl. megtörtént). Nemcsak azért kérjük, mert sok munkám és tapasztalatom van benne (és azoknak is, akik segíették ezzel-azzal), hanem azért is, mert rengeteg kérdésnek elejét lehetne venni általa és akkor nem fordulna a topic állandó önismétlésbe és pont akkor nem kéne több tízezer HSZ-t átrágni, ha keres valami konkrétumot az ember.

    De van még egy nagy csodafegyver: a kereső, ami ezen fórumon nagyon hatékonyan és jól működik. Pl. rögtön nem kell több tízezer HSZ-t elolvasni, csak pár tízet, vagy százat, amik ráadásul nagy eséllyel mind az áltaunk akkor épp keresett dologra fókuszálnak.

    NoOne1976: hát, a sport nehéz ügy, mivel a legtöbb sportadó plazmagyilkos logóval bír, plusz ugye az eredményjelzők is problémásak. Ha fel tudod vállalni, hogy zoomolsz, akkor mardhatsz a plazmánál, bár, plazmatulajként ezekkel gondolom tisztában vagy. A G30 kiváló ár/érték arányú készülék, de nagyon igényli a HD-taralmat, így ha nem akarsz STb-t, akkor első dolgod legyen a DVB-C HD-előfizetés. Ezen túlmenőleg nem árt alá egy jó médialejátszó, BD/DVD és a minőségi alapanyag.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák