Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz jozsi252 #4463 üzenetére

    Szerintem a philips 11-es sorozata jobb, mint a braun 3-as. Igaz, ezt ne vedd nagyon tudomanyos megallapitasnak, mert egy tobbeves braon 3-360-at hasonlitottam egy uj philips rq1145-hoz. Azonban a philips eszrevehetoen jobban boldogult a 3 napos borostammal, mint elotte a braun barmikor a 2 napossal. A braunnal a nyakamat vakargattam marhasokaig, keves eredmennyel.
    Azt sem tudom, hogy mennyire helytallo az a megallapitas, hogy egyfele sorozaton belul az egyes tipusok teljesitmenye nem sokban kulonbozik, inkabb apro szolgaltatasok miatt dragabb mondjuk egy rq1185 a 1145-nel. Gondolok itt komolyabb dokkoloallomasra, tisztitoegyseg, vagy esetleg pajesznyiro, es egyebek. Persze lehet ez is tevedes, es lehet, hogy a 1185 sokkal komolyabb borotvalasi teljesitmenyre kepes, mint a 1145. Nekem szerencsem volt, tudtam venni mult heten 22 ezerert 1145-t, annyiert nagyon jo vetel volt. 1251 lett volna a kovetkezo kiszemelt, de az tobb, mint ketszerilyen draga.

    Amugy a tobbnapos kihagyasokra a braunt, ugylatom nemnagyon szoktak javasolni, a rezgokeseseknek ez nem erossege. Amugy a philips nem fogja becsipni a hosszzab szorszalakat sem, kiprobaltam (neröhögj :-) ) a labszaramon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák