Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kazimír

    őstag

    Látom, nem nagyon sorjáznak az értékelések..
    Az enyém elől viszont nem menekültök! ;]

    ritmus

    (#1466) MC Pite
    Bevallom, utána kellett néznem, mi az a powerball. :B Hasznos kis szerkezet lehet. A kép... ja, hogy a kép!
    Szóval a kép egészen rendben van, kicsit talán alexpós, de ezt a monitorom beállítására is foghatom, ha akarom. A kisujjat "vidd el az útból" és kész a reklámfelvétel.

    (#1467) csakb
    Pár éve próbálkoztam ilyen felvételekkel vonatból és autóból is. A két szín jól harmonizál, a spirálvonalak jól vezetik a tekintetet. (a témába tartozás határeset, én inkább a sebességhez vagy a száguldáshoz kötném, de nagyvonalú vagyok e téren :) )

    (#1473) Omen
    Jópofa minimál. Elővettem ám a morzeABC-t! :K De a második betűnél tovább nem kellett fejtenem. :)

    (#1478) zool1
    A felső - ha jól sejtem - valamilyen rézfúvós hangszer "gombjai" (sose tudtam mire valók), úgyhogy a második képet szavazom a témához közelebbinek. Kellemes makro, nagy felbontásban tetszik a papír textúrája. A háttérmosás a vonalak miatt zavar néhol, de alapvetően nincs baj vele. Ja, és talán egy kis fényerőt még erre is adtam volna.

    (#1480) Zozzer888
    Ugyanarra a képre exponálsz 4-szer, ha jól sejtem. Mi lenne, ha tényleg átugrana valamit, nem csak egyet a levegőbe? Vagy az már elmozdulna, mint a háttér?

    (#1482) j.bravo
    Az ötlet jópofa - elmondható, hogy hozza a tőled elvártat :) -, a színvilág szintén tetszetős (egyedül a kötény lila pántja vonja minduntalan magára a figyelmem). Az elől ferdén elhejezett kisebb tálak és fedő talán szintén nélkülözhető. Hiányuk csökkentené a "zsúfoltságot", a kép értékét viszont nem. Pár dolog még:
    1. A habverő OK, de a fagyiskanál?! :)
    2. A kötény szándékosan pecsétes? :)
    3. Laza ujjtartás, mintha dobverőt fognál! :D

    (#1483) Santiagain
    Nem tudom, mi a gondod, egész jó zenészportré ez. Igen talán várhatsz, amíg éppen nem énekel és nem takarja ki a fél fejét a mikrofon. Megjegyzem így sem rossz, hiszen látszik az arcán az átélés és hogy nem csak zenész, de énekel is. Egy koncerten elvárható mértékben éles és a színek megfelelők (nem szenved az ilyen eseményeken szokásos piros, kék, zöld, hupilila megvilágítástól).

    [ Szerkesztve ]

    Be köll fizetni, azt' jólvan...

Új hozzászólás Aktív témák