Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz kem #2897 üzenetére

    Itt ezen az oldalon egy árva kukkot nem ír az angol kártyádról. A deposit szerintem pénzbetét, letét, tehát mindenképp valami +. Bár attól függ melyik oldalról nézzük.

    Na most a mondat szerint: Paypal made two small deposits to your bank account. Magyarul a paypal két kis pénzbetétet helyezett el a bankszámládon. Ezek gondolom jóváírásként megjelentek a Lloyds banknál vezetett számládon és beírtad a megfelelő összegeket a rubrikákba. Kivártad a 3-5 napot míg e jóváírások megérkeztek?

    Ha kész vagy, akkor gyakorlatilag a paypal balance-on és a bankkártyákon kívül kapsz egy újabb funding source-t vagyis szó szerinti fordításban pénzforrást, ami az angol számlád lesz, magyarán paypalos fizetéskor akár az angol számlád terhére is vásárolgathatsz.

    Szerintem úgy működhet ez, hogy a paypal próbaképpen ad neked két kis összeget, amiket ha beírsz, akkor azt követően automatikusan levon a számládról és egálban vagytok.

    Egész más lenne a szitu, ha az lenne odaírva pl. hogy charge vagy debit. Paypal will charge your account, az egyértelmű lenne. De itt szerintem pont az ellenkezője történik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák