Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tsii_H

    tag

    hali.
    lanne par kerdesem a dijakrol. itt van ez az oldal:

    nem igazan ertem hogy most mi van.leirom hogy en mit szurtem le, legyszi confirmaljatok, vagy javitsatok ki. eloszor is.

    ha en veszek valamit, ergo fizetek egy olyan oldalon ahol van paypal fizetesi lehetoseg, akkor az ingyen van. (pay alatt Free)
    ha nekem fizetnek akkor lenyelek egy 1.9% to 3.4% + 90 HUF - ot (get paid alatt)

    tehat ha en fizetek valamiert paypalon, ami pl 100$, akkor az nekem kerul 100$-ba, de akinek fizetek az csak a 98$-t kap meg kb? mer ez igy eleg fura. mert ha valami 100$-ba kerul, akkor az 100$-ba kerul nem 98$-ba, viszont a szolgaltato/vevo, csak 98$ kap meg az en utalt 100$-ombol. tehat nekem ezt bele kell kalkulalnom, hogy annyival tobbet kuldjek, hogy a levonasok utan 100$ erkezzen meg az eladohoz? szoval 103-at kell feladnom kb? most nem eBay-rol beszelek, hanem akarmilyen paypalos fizetesrol. vagy az mindegy mert ugyan ugy mukodik?

    aztan a masik oszlop, a personal transfer.
    Free when the money comes from PayPal balance or bank account. 3.4% + 90 HUF when the money comes from a debit or credit card or PayPal Credit (the sender decides who pays this fee).

    most akkor a bank account, meg a credit card (ami a bankkartya tudtommal) nem ugyan az? mert en beregisztraltam a bankkartyamat, nem a bankszamlamat. szoval ha en igy fizetek valahol, akkor az credit card-os fizetesnek minosul, nem paypal-os fizetesnek, es igy levonodik a 3.4%+90HUF is plusszba?

    tehat ha en most igy (beregelt bankkartyaval, paypalon keresztul) fizetni akarok valamiert 100$-t, akkor az ugy jon ossze, hogy 100$ + 3.4%+90HUF(creditcard miatt) + 1.9%+90HUF(azert hogy 100$ erkezzen meg)?

    vagy rohadtul tulbonyolitom? valaki legyszi vilagositson fel, mert ez nekem igy kicsit zavaros (meg draga)

    remelem ertheto vagyok

Új hozzászólás Aktív témák