Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz hadogabi1 #2668 üzenetére

    Nagyon OFF ez a téma itt, így igazából hanyagolnám, de amit írtál Te is, nem tudsz felmutatni bizonyítékot csak azt tudod elkérni ami alapján hozták a döntést.

    pl. azt mondja a PB, hogy futott xy program a gépen. Én meg tudom, hogy nem futott ilyen program. Bár nem biztos, hogy ez a legjobb példa. Igazából azt sem tudom mit ellenőriz maga a PB.

    Egyik jó barátom cod-ozott régen egy klánban. Játszottak hazai illetve európai klánok ellen. Ott pl. egy idő után bevett szokás volt, hogy a játékban résztvevő minden játékosnak videofelvételt kellett készítenie a saját játékáról. Kritikus helyzetekben ezeket a felvételeket bekérhették ellenőrzésre. Volt olyan esetük, mikor egy gyengébb játékos hirtelen elkezdte irtani őket. A vesztes meccset követően elkérték a kérdéses játékos felvételét, amely felvételből hiányzott nem kevés időszak felvétele. Maga a felvétel egyébként semmi érdekeset nem mutatott azon kívül, hogy nem a teljes meccs volt rajta (persze a hiányzó részen táltosodott meg), így akik felügyelték a szabályosságot 0-ra nekik adták a meccset emiatt.

    Valami ilyesmi bizonyítékra tudnék gondolni, mikor valaki egy "indokolatlan" bant szeretne bizonyítani.

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák