Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Cicero #9545 üzenetére

    "Meg amúgy se értem hogy akkor a beállításokban miért kér a letöltésnek helyet???"

    Azért, hogy azt ajánlja fel alapértelmezett mentési helynek, tehát elég legyen csak egy Enter-t nyomnod miután feldobta az ablakot. És azért dobja fel, mert
    - Lehet, hogy nem minden alkalommal abba a mappába akarsz menteni, ilyenkor jó, hogy anélkül kitallózhatod, hogy eljátszanád a Ctrl+F12->Haladó->Letöltések->kijelöl+Backspace->Ok műveletet. :)
    - Lehet, hogy éppen át szeretnéd nevezni, mert a 873638.rar nem sokat fog mondani ha éppen van belőle 50+ már a letöltések mappában.

    A felhasználási szokásokat mérve ezek gyakoribbak.

    Két lehetőséged is van a dialógusablakot kikerülni:
    1: Jobbklikk -> Mentés a letöltések mappába.
    Ha sok fájlt akarsz egyszerre menteni, akkor pedig:
    2: Hivatkozások panel (F4 és megjelenik oldalt, vagy Ctrl+Alt+L és megjelenik egy külön fülön) Ctrl+klikkel kijelölgeted, ami kell, vagy ha nagyon sok kell, akkor használod az oszlopok szerinti szűrést, illetve a gyorskeresőbe beírod például, hogy .rar és akkor csak az olyan kiterjesztésre végződő linkeket listázza ki utána pedig Shift nyomvatartása mellett kijelölöd a elsőt és az utolsót majd jobbklikk -> Save to download folder

    Gondar: Ismert bug. Sajnos nem tudsz mit tenni esetleg használhatod helyette a balklikk nyomvatartása + jobbklikk parancsot, vagy mozdulatparancsot.

    Ismert bugok 10.51-ben.

Új hozzászólás Aktív témák