Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz -XadAnuX+ #9535 üzenetére

    Tudod az a baj, hogy csak egy picit kellene a beállításokban körülnézni, és minden kérdésedre megtalálod a választ. Amiket felsoroltál, azokat mindenféle trükkök nélkül megtalálod a beállítások között.
    Hogy csak egy példát említsek a Beállítások/Haladó/Fülek menüben, ha kiveszed a pipát a megnyitott fül újrahasznosítása szöveg elől, akkor minden oldalon a linkre kattintva, sőt a könyvjelzők is mindig egy új fülön nyílnak meg.
    Az Opera saját jelszókezelője miért nem jó? Legalább nem kell belebarmolni a böngészőbe egy külső programmal. Ezt is megtalálod, a Beállítások/Haladó/Biztonság fülön.
    Na és a letöltéskezelő! Az Operában ez is be van építve alapból, és természetesen ott folytatja a megszakadt letöltést, ahol abbahagyta. Persze ha neked külső program kell, akkor csak annyi a dolgod, hogy a Beállítások/Haladó/Letöltések fülön, kiveszed a pipát az Operához rendelt fájltipusok elrejtése négyzetből, megkeresed a kívánt kiterjesztéseket, amiket a letöltő programmal akarsz társítani, (gondolom exe, rar, zip) és a szerkesztés menüben olyan programot rendelsz hozzá, amit csak akarsz.
    Az, hogy a cím begépelése után entert nyomsz, és nem kell az egér után kotorászni szerintem még egyszerűbb is nem gondolod? Amúgy melyik böngészőben találsz olyan funkciót, hogy amikor a vágólapról illesztesz be egy linket a címsorba, az egér jobbgombos menüjével, akkor találsz ott egy olyat is, hogy beillesztés és ugrás, amivel még kattintanod sem kell sehová a cím beillesztése után, hanem azonnal nyílik a link?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák