Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuruc2

    senior tag

    válasz Penge_4 #13331 üzenetére

    ott a Szégyenlista.

    De nálam pl szinte az összes travian-os oldalnál is van valami gond. Pedig nem lehet mondani hogy bonyolult. Nagyítástól függetlenül széthúzott keretek, félig nem látható kerettartalmak profilokban, stb stb. Rókában és IE-ben jók.
    De sokszor futok bele ilyen meg olyan megjelenítési hibákba. Ez a feljebb linkelt nagyítási hiba is elég zavaró.
    Kár hogy nem lehet gyúrni egy böngészőt amibe mindenhonnan a jó dolgokat használják. Egy Opera-sebességű, Róka-nagytíású+jelszójegyző, IE-kompatibilitású stb stb mutánst.
    Jó ez naív-an hangzik, de azért szép álom. :)

    Jelszójegyzés is sokkal profibban működik a rókában. Semmit se kell beállítanom ott, alap natúr program felkínálja a megjegyzést bárhova, bármennyit.
    itt Operában kapásból nem szokott működni proxy alatt ez nekem, (plussz egyéb java gondok proxyk alatt), meg nem jegyez meg többet egy domainhoz. Lehet csak én nem találtam meg valami beállítást még, de elég gáz hogy nem működik alapból.
    Nekem fontos lenne.

    http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák