Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #13302 üzenetére

    "egyébként van "collapse" állapota is"
    Bár nem nagyon értem, miért épp nekem mondod ezeket, de remélem feltűnt, hogy ez csakis table elemekre használható, egyébként viszont a "hidden" tulajdonság válik rá érvényessé.
    De hogy el is hidd, idézek:
    "Only for table elements. collapse removes a row or column, but it does not affect the table layout. The space taken up by the row or column will be available for other content.
    If collapse is used on other elements, it renders as "hidden"
    "

    "Ettől függetlenül igen, hülyeségnek tartom, mert ha csak nem reklámbizniszből élsz, akkor csak hátrányod származik belőle."
    Könyörgöm, magyarázd már el, miért származna hátrányom abból, ha a display:none-t használom, ha már ezt is jobban tudod. :O

    "Most pedig az Opera is beállt a sorba, tehát lőttek a reklámblokkolásnak."
    Ezt is kicsit egyértelműbben, ha lehet. Milyen sorba, mit rontottak el, mert nem értem.
    Most azzal van a problémád, hogy amikor a HTML-output megszületik, akkor betöltődik az a tartalom is, aminek a visibility-je hiddenre van állítva? Miért, eddig talán alapból nem töltődött be? Talán amikor mondjuk rákattintottál egy elemre, és annak a visibility-je (vagy display tulajdonsága) megváltozott, intézett egy AJAX-kérést a szerver felé, és letöltötte konkrétan csak azt a tartalmat, vagy mi? :DDD

    "Már csak azt remélem, hogy addigra a Firefox fejlődik valamit sebesség (programműködés) terén."
    És akkor egy Opera-fannal kevesebb lesz, áttérsz a Fájörfoxra? :D

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák