Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Воланд #12253 üzenetére

    Én akkor szoktam rá az Opera mentésére, mikor 1-2 gépfagyás következtében (hát ugye tuningproblémák esetén előferdülhet) eltűnt az előzőleg jól beállítgatott levélszűrésem.

    Egy kis leleményességgel így alakítottam ki a mentést:

    Winrar-ban létrehoztam egy új profilt, amiben szépen beállítottam mi kerüljön bele a mentésbe, hova kerüljön a csomag és egyéb az archiválás műveleteire vonatkozó beállítást végeztem még.

    Ehhez van egy parancsikonom, így bármikor pár kattintással készül egy mentés az aktuális állapotról. Ez nekem elég szofisztikált és nem utolsó sorban kényelmes is számomra.

    A szgép indulásakor lefuttatom, így napi szintű mentés készül. Előnye, hogy egyetlen fájlt is vissza lehet állítani, ha úgy szükséges.

    Mod:
    erdoke
    Én w7-re váltáskor szaladtam bele hasonlóba és jobbnak láttam nem a w7 partíciójára telepíteni az Opera-t, mivel az UAC folyamatosan szívatott Igaz Én csak egyetlen profilt használok és az alapértelmezetten az Opera mappájában jön létre. Ez viszont az UAC-nak köszönhetően admin joggal kerül csak oda, anélkül meg ugye egy másik könyvtárba mentődik. Itt viszont közbejött nálam, hogy TC-ben a eszközsávról nem tudtam admin joggal futtatni az Opera-t, így ha véletlenül onnan indítottam, akkor ugye az Opera egyéb fájljai nem voltak naprakészek. Emiatt döntöttem úgy, hogy elköltöztetem egy másik partícióra. Na azóta sincs vele semmi problémám

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák