Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ladybug

    őstag

    válasz szőröscica #81977 üzenetére

    Akkor a másik táborból jelentkezek. Szociális terület.

    Eddig 3-5 évente váltottam munkahelyet. Sosem bántam meg, mert úgy éreztem, hogy ott már nincs helyem, ahol akkor voltam. Lépnem kell. Főleg magam, meg aztán a család miatt.

    2,5 éve vagyok ezen a munkahelyen vezetői beosztásban. Helyettesi posztra jelentkeztem és ideiglenes vezetői posztba kerültem. Gondoltam, ha úgyis el kell végeznem a vezetői feladatokat, akkor elvállalom. Az első félév iszonyat sok munkával járt. Egyedül dolgoztam be magamat a feladatokba, ismertem meg a csapatvezetés előnyeit és hátrányait. Nehéz volt ez az időszak, de bizonyítani akartam elsősorban magamnak, aztán másoknak is.

    Közben rájöttem, hogy ez az, amit szívesen csinálok és szeretem csinálni. Erre vártam évek óta, ez az a terület, amiben kiteljesedhetek. Amikor 1,5 év után vissza akart jönni a volt vezető, engem választottak az intézmény további vezetésére, őt pedig áthelyezték. Ez egy óriási elismerés volt számomra.

    Azóta egyre biztosabban végzem a dolgomat, de még mindig látom a lehetőségeket, hogy hol fejlődhetek, illetve hol fejleszthetem a csapatomat.

    Egyetértek tbs-sel. Nagyon fontos, hogy szeresd, amit csinálsz. Nem elég, hogy jó vagy valamiben, szívesen is kell csinálnod. A pénz jól jön meg minden, de ez nem elég elismerés. Az sokkal inkább, hogy a felettesem figyel rám és megkérdezi, hogy vagyok és, hogy ideje lenne szabira mennem, mert látja, hogy sokat dolgozok. Hogy a teamem elismer és kikérik a véleményem, különben pedig egyedül dolgoznak. Hogy a teamem és a felettesem megbíznak bennem és tudják, hogy a döntéseim az intézmény javát szolgálják.

    Vannak napok nekem is, mikor 10 órákat dolgozok, mert beugrok a csoportokba emberhiány esetén és miután elvitték a gyerekeket, állok neki az irodai munkának. Viszont vannak olyan napok is, amikor 6-7 óra után felkelek az asztaltól és hazajövök. De úgy érzem, hogy amíg mindezt szívesen teszem és nem csak a pénz miatt, addig jó helyen vagyok.

    Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Új hozzászólás Aktív témák