Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz Tarill #8974 üzenetére

    Havi 20-30 lapról beszélsz, és nem telik gyári tintára? Miről beszélsz, ember? A HP1050-el is havi 2-300 forintról van szó eredeti patronnal. Komolyan, az ilyen emberektől megye fel bennem a pumpa. Hétvégén elbuliztok több tízezer forintot, de nincs néhány száz forintotok arra, hogy kinyomtassatok néhány oldalt?

    Arról nem beszélve, hogy megveszed bele az utángyártott szart, és negyedét sem fogod elhasználni a tintának, mire beszárad, és dobhatod ki. Megéri? Szerintem marhára nem, és nem szeretnék itt több ilyen kérdést látni, hogy milyen nyomtatót vegyek havi 20-30 oldalhoz, amibe van olcsó utángyártott patron meg olcsón lehessen tölteni.

    De azért, hogy segítsek is neked, hogy ne legyen több ilyen kérdés itt, a HP1050 teljesen jó választás neked, ha eredeti tintával használod. Havi 20-30 oldalhoz eszedbe se jusson L-es patront venni bele, elég neked a normál is, az is kitart fél évig, az XL-es meg két év alatt úgyis csak beszáradna. Amiért ezt a nyomtatót ajánlom neked: működik színes parton nélkül, csak a feketével is.

Új hozzászólás Aktív témák