Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hruodnand

    senior tag

    Sziasztok!

    Nagyon fontos kérdésem/kérésem van felétek PH-sok.
    Van egy Epson SX415-ös nyomtatóm, ami megadta magát (egyszer begyűrte a papírt és valami mechanikai gondja lett). Lényeg a lényegben, hogy kicserélte az Epson nekem egy másik SX415-re. Szóval eddig a gond meg lett oldva.
    Na most az új nyomtatóban nincs semmilyen patron ugye. Nekem az előző nyomtatómból maradt még 4db utángyártott patron (amit szépen vákuumcsomagolásban őriztem, míg az új nyomtató meg nem jött).

    A következő a problémám:
    az új nyomtató nem ismeri fel a 4 szín közül a Cyan-t. Valószínű azért, mert elsőnek gyárit kell belerakni "hard reset" miatt (mivel a nyomtató új). Mivel jönnék ki jobban? Ha vennék egy eredeti gyári Cyan-t? Tuti működni fog, ha belerakom a másik 3 utángyártott mellé? Esetleg adjam el a nyomtatót és vegyek másikat a későbbi patron mizéria megelőzése-képpen?

    Eddig se volt sok gondom vele, de összességében a fúvókák miatt sok patron fogy el, ha ki-be kapcsolom, vagy ha hagyom egy darabig a nyomtatót állni (beszáradási mizéria), ugye mindig előtte "fejtisztítás". Nem is lenne ezzel gond, ha olyan működő patron lenne hozzá, amit esetleg utánalehet tölteni (ami tutira működik is), resetelővel stb.

    Egyelőre ennyi a kérdésem,
    Köszönöm előre is a válaszokat!
    :)

Új hozzászólás Aktív témák