Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D55

    aktív tag

    válasz b. #42445 üzenetére

    Persze, most így én is egész kényelmesen elvagyok még a 3060 Ti-vel 1440p-ben, a DLSS-t szeretem is magas preseteken a szép élsimítása miatt, illetve mostmár végre FG-m is van az FSR modnak köszönhetően, így az eyecandy-s RT-s singleplayer címekben is pont kellemes 100-120 körüli stabil framerate-et tudok agresszív upscaling nélkül :)
    (Ettől függetlenül hamarosan jön majd valami 40xx SUPER modell nemsokára, mert ezt fixen megvennék tőlem anélkül, hogy az eladással kéne külön bajlódnom)

    Csak arra gondoltam, hogy egy igazi luxuscikk az más területeken pont attól luxuscikk, hogy nem avul el, ma is sokat ér, holnap is, 10 év múlva is és 100 év múlva is, plusz a gyártó kis túlzással sokszor kb. a saját gyermekeinek is tekinti onnantól az eladott termékek tulajdonosait. Azért így nézve az nVIDIA viszont elég távol van ettől, különösen az FG-s dolga amivel nekem személy szerint sikerült is pont ilyen téren csalódást okoznia, holott a korábbi jó tapasztalatok miatt (pl. a 10-es szériára engedélyezett RT) egyfajta elvárás is volt az ilyesmi a részemről, amikor a 30-as szériából választottam magamnak annak idején.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák