Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz huskydog17 #37875 üzenetére

    Nem volt még Raspberry Pi4-ük, ahol a VP9/HEVC eleinte bár támogatott volt, köhögött, így egy spéci pluginnel H.264-ben kellett Youtube-ot nézni, vagy akadt, mint állat, az is, meg a letöltött motyó is..

    Okosabbak mindig lesznek, mint Te, sajnos. Meg aki nem gémer, milyen jogon akar "videokártyát" multimédiára, nem ? A VGA vagy mai nevén már GPU - Graphics Processing Unit - csak 3D lehet, meg az egered a Windows-al, film az nem lehet, tudod. Az nem "graphics". :D

    :W

    Szóval ja. A selejteket nézzék meg jobban és ha használhatók minimális számoló egységekkel, mert maradt bennük annyi.. hogy egy (képzeletbeli) passzív agyonfojtott RT3010 kijöjjön belőlük, tolják már ki basszus. Vinnék mint cukrot, én is..

    Nagyvállalat majd akkor hápog, ha a jónép hápog alatta, hogy a Teams alatt sugárhajtómű hangot ad ki a gép (vagy laptop), mert a Microsoft gondolt egyet és átállt VP9-re vagy HEVC/AV1-re kodekben. Upszi. De amúgy legtöbb helyen ma már az összes multiban laptopot tolnak, azokon meg integrált minden (Intel, AMD) és tudják a "mozit". Pont emiatt, desktop-ra ilyen low szegmenses HTPC-ideális karit várni sajnos nem sok eséllyel kecsegtet.

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák