Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #37706 üzenetére

    Butaságokat beszélsz.
    Amúgy koránt sem innen indultunk, hanem onnan hogy az Nvidia saját maga alkotott egy AI platformot a saját GPU tervezésének és a gyártás átállás gyorsításhoz és csak ehhez már 300 fős mérnöki gárdát tart fent.
    Plusz erre építi a hardver eladásainak a jó részét amiben Gépi tanulást használ, Még A játékos kártyáit is erre építi fel és azok tudását.
    A Tesla és a Titan V voltak évekkel ezelőtt az első és leggyorsabb dedikált GPU-k ezen a téren és azóta is az egyik leggyorsabb platformot kínálják erre. ŐK úttörők a bevezetésében és a gépi tanulás ilyen szintre lehozásban hogy egy 250 dolláros dedikált VGA már annyit tud mint egy pár évvel ezelőtti csúcs professzionális kártya gépi tanulás terén... Jensen évek óta erről nyilatkozik. Ha ez neked csak buzzword, hogy akkor te egy nagyon Nvidia hater cikkíró vagy,de hát ez köztudott. Bármiyen újítás siker ettől a cégtől számodra vörös posztó,bagatell, bullshit, vagy szarul van kivitelezve..
    Egy kifejezetten szakmai oldalnak adott interjút a fejlesztésekről Bill Dally.
    Attól hogy leírod hogy mindenki ezt használ én felmentem a Synopys honlapjára, átnyálaztam 200 oldal PDF-t, beregisztráltam, és sehol nem látom hogy az Nvidia tagja lenne a használó csoportnak bármilyen módon. Láttam Samsungot, ARM-ot Intelt .....
    Azt olvasom hogy saját fejlesztéssel nyomják és ez a hírértéke kb , nem az hogy ők is Synopsys-t használnak az állításod szerint és hogy szerinted mindenki egy egy éve bevezetett platformot használ már a világon tervezéshez....

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák