Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ihunter

    újonc

    Sziasztok!

    Kb az eleje óta olvasgatom a topikot, láttam már páran beszerezték az új GTX-ek egyikét, időközben én is szert tettem egy Giga 970 G1 Gaming-re. Pár napja van meg a kártya, eddigi tapasztalataimat szeretném veletek megosztani:

    Előtte egy MSI 780 Gaming-em volt, így kíváncsi voltam mit tud majd az után. Először is én régen nem voltam igazán Gigabyte párti, de meg kell mondjam pozitívan csalódtam ebben a márkában...ez az első Gigabyte termékem de eddig úgy néz ki nem is az utolsó.
    Nos amit kártyáról el kell mondjak nagyon meglepett a minősége, nekem nagyon tetszik főleg a Blackplate a hátulján, lehet, hogy a Strix jobb minőségre nem tudom nem volt még nálam mint MSI vagy bármelyik másik 970 sem, de attól függetlenül nagyon egyben van.

    A teljesítménye nagyon korrekt simán hozza a 780 szintet, többet is és a hőfok 63 foknál megáll (Corsair 540 air házban). A +1GB vram jól fog jönni majd, sőt már most jól jön pl Shadow of Mordor 3,6 gigát eszik meg textúrapak nélkül. A 3 venti nagyon hatékony, bár kicsit hangosabb mint az MSI volt de érthető hisz itt jóval kissebbek a ventik, így többet kell forogniuk, de így sem vészes sőt, én halknak mondanám.
    Shadow of Mordorban 81,3 átlag FPS-t hozott Ultrán textúrapak nélkül. Sajnos még csak ezt az egy játékot tudtam tesztelni, illetve az F1 2014et de az is tökéletesen megy 80-100 körüli FPSel.

    Próbálkopztam egy kis tuningal...hát itt is nagyon meglepődtem, hogy mit megy a kártya 1520Mhz-en fél órás Valley alatt is stabil volt alapveszen, melegedést nem nagyon vettem észre talán 1-2 fok. Memóriát nem húztam azt majd később. Elég meglepő volt a 780 után amire alig lehetett 100Mhz-t rátenni.

    Negatívumok: Van egy kis coil whine, de csak Valley betöltő képernyőnél hallottam eddig de nem veszés közel sem, ha fel vannak tekerve a ház ventik nem is hallani. Valamint ami ledekhez megy vezeték gyárilag rendesen kilóg a kártyából és nem igazán szép, de ezt egyszerűen megoldottam, hogy benyomkodtam a nyák és a hűtő közé.

    Ennyit tudtam hirtelen elmondani a kártyáról, ha van valakinek valami kérdése szívesen válaszolok. :)

Új hozzászólás Aktív témák