Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz ScomComputer #110242 üzenetére

    Mivel kevés ház fogad 20 cm-es ventilátorokat és a felfogatási pontok nincsenek kőbe vésve, hogy mi is a sztenderd (emiatt a 20-as Noctua sarkonként 4db rögzítési ponttal rendelkezik), így a 20 cm-es és főleg a 20 cm-es PWM-es ventilátorok száma eléggé korlátolt.

    A többi ventilátor ahogy akkor néztem sarkonként 1db rögzítési ponttal rendelkezett.

    A magam részéről a Noctua-t találtam a legjobbnak minden téren.

    Még anno 7.600 Ft-ért vettem egyet a zöld ufósoktól amit Csehországból küldtek ide. Elvileg csak kibontották, de nem használták. Gondolom az első tulaj odapróbálta ahová szánta, de ő is látta, hogy ez nem fog elférni.

    Alapból a ventilátor sarkai sok mindenbe beleértek és hogy a házba be tudjam tenni oda ahova eredetileg szántam ahhoz faragni kellett a keretén. Multifunkciós szerszám rezgővágó fejével olyan formájúra lett vágva a keretet mint a többi piacon lévő 20-as ventilátor és mint a TT házam gyári ventilátorai:

    faragás után először a helyén az ideiglenesen vett toronyhűtő felett
    ahol volt
    és ahol most van bár itt nem látszik csak egy kicsit az oldala :DDD

    Persze a levehető gumi rezgéscsillapító ilyenkor már használhatatlan, de esetemben nincs rá szükségem mert nem rezonál használat közben.

    Így most minden tekintetben olyan mint a Thermaltake Core V71-es házamban lévő eredeti 3pin-es 20cm-es kéken világító és a gépház elején rácson keresztül a világítás-forgó lapátok horogkereszt mintát rajzoló gyári ventilátorok :DDD :C

    Ha van helyed:

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák