Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz szasanyi #5816 üzenetére

    Generációnként változó, de vannak állandó tagok. Az AMD-nél például a Sapphire és a PowerColor, míg az NV-nél az EVGA, a PNY és a Zotac. Hazánkban aránylag jól beszerezhetőek (kivéve az EVGA és a PNY, de Zotac van). Persze valójában az OEM-gyártók nem ilyen néven veszik, hanem csak szimplán OEM szinten a PC Partnertől (Zotac, Sapphire), vagy a TUL Corp.-tól (PowerColor). Plusz az NV asszem a Foxconnal van szerződésben, így tőlük is származik gyári termék. Az NV ezeket saját márkajelzés alatt amcsiban forgalmazza is a Best Buy üzlethálózatban. Na meg a PNY is Foxconn, csak Foxconn matrica nélkül.

    Esetleg ha mindenképpen más gyártó kell, akkor ASUS. Ők még nem olyan spórolósak, mint a többiek.
    Azt nyilván senki sem várja el, hogy hiper-szuper kondikkal nyomják az eladásokat egy szűkülő piacon, de a referenciaajánlások betartása nem lenne rossz. Ha ezt volnának szivesek betartani a gyártók, akkor ezt a topikot sem kellett volna megnyitni. [link]

    Általánosan pedig a gyári OC-t kerülni kell. Az, hogy lefut a Vantage az nem jelent stabil működést. Ha lenne az adott chipben több, akkor higgyétek el, hogy ott lenne a refórajelen. +10-20 MHz nem baj, de +50 már okozhat gondot, nem is keveset.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák