Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz vargagy21 #13341 üzenetére

    Személyes tapasztalatokat szeretnék kérni itt, pl. feljebb már egy tag vett 8250U-s laptopot.

    Ebből hogyan következik az, hogy akkor a 8250U generációjában lévő más CPU-król is első kézből, használatból szerzett tapasztalata van, tehát össze tudja vetni, hogy valóban melyik a jobb a 10-15, nagyjából egy szintre pozicionált, egy generációban lévő, ugyanúgy U-s (tehát ultraalacsony fogyasztású és órajelű) procivariánsból?

    Az, hogy én nem regisztráltam másfél éve és nem szóltam még 15.000-szer valamihez, azért szerintem nem kell megkövezni, sőt nálam ez nem jelent semmit.

    Ööö, pont arra céloztam, hogy betaláltad azt az embert, aki hozzászólás-szaporítás helyett segítőkész és hasznos tevékenységet folytat, ha akár csak ebben a topikban visszaolvasol. Abban amúgy tökéletesen egyetértünk, hogy önmagában a regisztráció óta eltelt idő és hozzászólás-szám semmit sem jelent.

    És ha olvastad, számomra fontos kérdést fikázott előtte az illető, engedd már meg, hogy a szintjén válaszoljak neki.

    Én biztosan nem írtam olyasmit, hogy megtiltanék bármit, de kérlek, engedd már meg :), hogy megjegyezzem, hogy az ő megjegyzése kifejezetten a kérdésedre vonatkozik - valóban kifejezhette volna kedvesebben, de valóban nem sikerült a kérdésed egészen összeszedettre -, te viszont személyeskedni kezdtél vele szemben. Félreértés ne essék, nem letámadni akarlak, megértem, hogy bántó volt, szerencsétlenül sült el az egész szituáció. Peace.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák