Itt Ph!n dobálják ezeket a kártyákat az apróhirdetésekbe nézz utánna és az ehhez hasonlókat
ha nem tévedek akkor az x1600 MXM-2 es 
Honda ~ The Power Of Dreams

Itt Ph!n dobálják ezeket a kártyákat az apróhirdetésekbe nézz utánna és az ehhez hasonlókat
ha nem tévedek akkor az x1600 MXM-2 es 
Nekem 7900 van a notimba és biza bizonyos driverekkel dvd közben kifagy majd szépen újraindul.... dell 9400 ben tuti a driver okozza.
powered by: ®MAJORMÜVEK®

Szia vegyél rossz notitt amiben jó ez a kari,késöbb biztosan feltudod használni.
Néha kicsit többet áldozunk rá,mégis nagyob a
nyereség.
[ Szerkesztve ]
Alaplap,Xbox,VGA,BGA,gólyozás, LCD javítása, panel,neon csövek,stb alkatrész, eladás. Boxer, imádom! whazzuup.uw.hu /www.bgagolyozas.hu

Sziasztok lenne 1 Hp dv 6920 -as laptopom ,amibe a következő proci van benne:[link]
Annyi a problémám, hogy nem tudja a Virtualization Technology-t
pedig nekem jó lenne, a win 7 alá az xp-t bevirtualizálni
Laptopot nincs kedvem eladni mert még 1 éves sincs, meg teljesen jó. Olvastam hogy meg lehet csinálni a CPU cserét. Esetleg melyiket lenne érdemes belerakni, amivel a problémám megoldódna???
A Válaszokat előre is köszönöm!! 
[ Szerkesztve ]

Ha procit cserélsz a gari ugrik.
A proci cseréhez a gépet lapra kell szerelni.
Nem tudom,hogy biosz szinten mit enged meg a procicserénél

Azt hogy lehet megtudni? Gondolom hogy a bios számát megnézem, és keresek valami oldalt arról, hogy miket támogat???
szerk.
Megnéztem Phoenix F.58
[ Szerkesztve ]

Amit te néztél az a Bios tipusa. Neked az alaplap tipusát kellene megnézned és utánna nézni hogy az meddig támogatja vagy épp melyik procikat támogatja egészen pontosan

Eddig jutottam: [link]

Kedves Duree,
Megnéztem a gépet, a BIOS 1.02. Mennyiért tudnál M 770 procit, lehet, hogy érdekelne?
Üdv.
ZG

Ment p.ü

Sziasztok!
Van egy régi laptopom és azt szeretném tudni, hogyan lehetne felturbózni, mit érdemes venni bele. Ez egy 7-8 éves gép, ennek megfelelően sokat nem akarok rá költeni, de ha valamit érdemes venni bele, megvenném.
Típus: CLEVO D410S
Alaplap: itt nem tudom, mi fontos, nem értek hozzá annyira, de az első jellemzőt leírom:
Host bridge:
Silicon Integrated System [SiS] 650/M650 Host (rev 11); Subsystem: CLEVO/KAPOK Computer Device 0400
CPU: Celeron 1,7 1359.205 Mhz, L2 Cache: 128 KB
RAM: 211 MB-ot ír a Xubuntu, de a RAM-ra ez van ráírva: DDR266 256 MB 16MX16 2.5V WB
VGA compatible controller: Silicon Integrated System [SiS] 65x/M650/740 PCI/AGP VGA Display Adapter, Subsystem: CLEVO/KAPOK Computer Device 0400
Köszi a segítséget!

Ebbe csak nagyobb procit vehetsz,valamilyen Pentium 4-et de ne Prescott magosat mert azt nem kezeli,és Ramot 1Gb-ig mehet bele akár DDR400 is.
Mást nem tudsz bele rakni.Ezeket 16-17 ezerből megúszod

Köszönöm!
Talán a RAM is elég lesz, procit akkor nem feltétlenül veszek, de pontosan milyen RAM-ot vehetek bele? Mit kell nézni, hogy kompatibilis legyen? Használt is elég lenne, ha megbízható forrásból vehetnék.

Érdemes lehet procit, memóriát és winyót cserélni...
De összességében jobban jársz, ha 60-80000Ft-ért veszel egy újabb használt notit...
Processor
• Intel Pentium 4 Processor - (478-pin) FC-PGA2 package (μ0.13) 0.13 Micron Process Technology, 512KB L2 Cache & 400MHz FSB - 2.0/ 2.2/ 2.4/ 2.5 /2.6 GHz (μ0.13) 0.13 Micron Process Technology, 512KB L2 Cache & 533MHz FSB - 2.26/ 2.4/ 2.53/ 2.66/ 2.66/ 2.8 GHz
Memory
• Two 200-pin DDR SODIMM sockets, supporting DDR SDRAM SODIMM (2.5V) - DDR 200/ DDR 266/ DDR 333 compliant • Memory expandable up to 1024MB (128/256/512MB SODIMM Modules)
Service manual: [link]
DDR 266Mhz vagy 333Mhz-es modulokat keress. Mindenképpen használtat.
PL: [link]
[ Szerkesztve ]
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

Saját szervíztapasztalat.400 kingmax gond nélkül megy benne

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van 1 hp DV7-1140ec tip. gépem.
T5800 Proci van benne és ki lehet-e cserélni(fog-e működni) T8400-ra?
Keress privátban, azt hamarabb látom!

Asus A6JC-Q007 típusú notebookom hellyel-közzel egész szépen működött idestova 3 éven át kb. egy órával ezelőttig.
Valószínűleg a winchester szállt el (épp adatmentés közben).
80 MB-os ATA wincsi van benne, amelyet valószínűleg le kell cserélni.
Érdemes egyénileg belevágni, vagy túl sok a buktató a wincsicserénél, ha az ember egyénileg akarja megoldani?
(Van lementve rendszerpartícióm, de gondolom az új wincsinél dobhatom ki az egészet a fenébe, ugye?)
Read between the lies...

Sziasztok ha valaki estleg tudna DELL Latitude D600-ba 1.8-2.0 ghz körüli 479-es tokozásu procit.
Minden hozzászolást köszönök. 
[ Szerkesztve ]
Alaplap,Xbox,VGA,BGA,gólyozás, LCD javítása, panel,neon csövek,stb alkatrész, eladás. Boxer, imádom! whazzuup.uw.hu /www.bgagolyozas.hu

ASUS F3K szériás notira ráömlött egy kis folyadék
és elég rendesen ragadnak a billentyűzet gombjai. Az lenne a kérdésem, hogyan tudnám kitisztítani? Szét kellene szerelnem (ha igen azt hogyan?), vagy létezik erre valami spéci tisztító folyadék, vagy el kell vinni egy szakemberhez?
Válaszokat előre is köszönöm!
üdv: d0d3$z

Szia.Kettö csavar tartja felülröl kell szerelni a burkolatoot lepatintani,töltsd le a manualját ott levan írva.A billentyüzetett semmilyen tisztitó fólyadékkal ne mosd,simán a kádat félig engeded 30-35"C vizzel és abban elmeretve jobbra balra mozgatva majd forditasz kell áztatni
Elötte azért 5 percig csak áztasd majd körkörös mozgással forgatva centirózzad,de csak ha végeztél akkor próbáld hogy ragad e a billentyü.Egy egy áztatás 1'perc legyen közte 2 perc szünet 3-4 mosásnak elég kell hogy legyen.Utána jól száritsd ki ,forgatás centrizés kézzel
majd hagyd 1-napot állni. 
Fontos a leirást nézd át.

[ Szerkesztve ]
Keress hozzá service manual-t a biztonság kedvéért, de a legtöbb notebook-nál a vinyó könnyen hozzáférhető és cserélhető.
Ha van lementett rendszerpartíciód, akkor rá tudod ghost-olni az új vinyóra. Nekem az Acronis True Image nevű progi (trial változatban letölthető és használható 15 napig ingyen, Norton Ghost-nál megbízhatóbb) kiválóan elvégezte ezt a melót a múltban. Az új vinyót USB-s rack-ben rákötöttem a notira, elindítottam a True Image-t, megadtam, hogy mit, hova és hogyan ghost-oljon, kb. 45 perc alatt átrakta a régi vinyóm 60 GB-nyi adatát/rendszert stb.. Majd vinyót cseréltem a notiban és az újról pöccre beboot-olt ugyanúgy. Nem hiszem, hogy ha asztali gépről az oda lementett (vagy DVD-re kiírt, külső vinyóra kimentett) rendszerpartíciódat átghost-olod vele, az bonyolultabb volna.
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
Sziasztok! Gyors és (remélem) egyszerű kérdés. Gl40 express chipszetes noti, 2x1 gb memóriával. Ha egyik modult ugyanolyan FSB-jű 2Gb-osra cserélem, menne dualban?
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.
Nem biztos. Biztosan csak két egyforma méretű és sorozatszámú RAM-modullal menne. Törekedj arra, hogy a 2 GB-osnál lehetőség szerint a gyártó, sorozatszám ugyanaz legyen.
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

elvileg mehet, a gyakorlatban meg majd a modulok függvényében kiderül...
találkoztam már olyannal, hogy két eltérő gyártótól származó modulok (1 gb + 2 gb) simán mentek dc módban, viszont olyannal is, hogy két azonos gyártótól származó nem ment!
[ Szerkesztve ]
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van 1 hp DV7-1140ec tip. gépem.
T5800 Proci van benne és ki lehet-e cserélni(fog-e működni) T8400-ra?
Köszi a válaszokat...! 
Köszi, akkor kipróbálom vásárlás előtt. 
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

Köszönöm szépen az ötletet, a wincsit végül is sikerült kb. 5 perc alatt kicserélni. (Jellemző néhány számteches cégre, hogy a cseréért 1 órát akartak felszámítani 10k-15k+ÁFA áron.)
Vettem egy wincsit és egy notis külső racket, és abba behelyezve új partíciókat hoztam létre, és az egyikre rátettem az image fájlt és ... működik
Most már csak mentegetni kell az anyagot a régi wincsiről (már ami még lejön).
Köszönöm a segítséget. 
Read between the lies...

Nem tudom, ez a T8400 milyen CPU? Nem látom ITT az Intel listájában.
Procicserével a garancia megszűnik, csak a RAM-ot és HDD-t lehet garveszetés nélkül cserélni.
HP és SONY VAIO notebookok jó áron, gyártói garanciával, megbízható forrásból. Nézzetek szét a hirdetéseim között!

nem P8400-at akartál írni?
HP és SONY VAIO notebookok jó áron, gyártói garanciával, megbízható forrásból. Nézzetek szét a hirdetéseim között!

van t8400 és csak annyiban tér el a p8400 procitól, hogy 35 watt vs. 25 watt!
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

dobnál egy inteles linket róla? Én nem találtam.
Nincs mit. 

Üdv!
Barátnőmnek van egy albacomp cm440-es notija. Sehol nem találok hozzá leírást, milyen ram van benne, vagy egyáltalán hány bővítőhely.Ha vki esetleg találna 

Igen. Én írtam el!
P8400-ra gondoltam...

Tudom, hogy ugrik a gari.
Csak felmerült 1 kósza gondolat....
De azért érdekelne... 

Kellene a pontos tipus. Ez csak a proci megnevezése...
Ha a CM440 alatt Celeron M 440-et értesz, akkor olyan chipset-be való, amelyik DDR2 RAM-ot kezel, valószínűleg 533 és/vagy 667 FSB-set.
A legtöbb notebook-ban két RAM-foglalat van, általában az egyik valahol a billentyűzet alatt van, a másik pedig a gép alján, egy fedél alatt.
Reméljük, ez elég információ a fórumtársnak (ha már ő nem adott nekünk többet
). De persze mindezt egy Everest is megmondhatta volna neki... 
[ Szerkesztve ]

ASUS A6RP AP002 1.8 Ghz processzor 1 GB ram......
videókártya cserét szeretnék,jelenleg ATI Radeon Xpress 200M-em van.milyet lehetne belevenni?(ha lehet) link vagy bármi info jól jönne :p
olvastam róla hogy integrált,gondolom akkor nem lehet 
[ Szerkesztve ]

embedded - nem lehet cserélni! 

Csak érdekességképp írom, h sikeresen kicseréltem az MSI EX600-amban lévő T5450 procit egy T7500-ra, mindkettő Socket P (478pin)-es, elsőre sikerült, teljesen jól megy. Első tesztek alapján olyan 20-30%-al gyorsabb.

Üdv!
Érdekelen, hogy egy ASUS F5SL notiba egy T5750 proci helyett szerintetek beletegyek-e egy T7300 vagy T7500 procit, a hűtés bírná?!

Nekem semmivel sem melegebb a 7500 az 5450-nél.
Mivel órajelbe nem nagyon különböznek a procik, csak cache-be meg fsb-be, nagy gyorsulás nem hiszem h bekövetkezne. Egy T7700, 7800 már inkább.
TDP-je meg mindegyiknek 35watt.

Jah ezt én is néztem TDP... Órajelbe egyedül a T7500-nál van +200MHz
Még agyalok rajta, ha valakinek kéne T5750 proci az szóljon ;)
[ Szerkesztve ]

Vannak dv7-esek P8400-zal, úgyhogy szerintem megy a tiédben is.

Egyenlőre nem fogok hozzányúlni...legfeljebb 2 év múlva
.

Az Xpress 200 az a chipset típusa ,és abban,pontosabban az északi hídban van a VGA vezérlö.
Ennek cseréje erösebbre nem megoldható

Ha megtartod a régi CPU-t, nem lesz gond a garival sem, max. hiba esetén vissza kell tenni a régit. Nem egyszerű egyébként a CPU csere, totál szét kell szedni a gépet. Szólj egy szakembernek
, ha meg szeretnéd csináltatni.

Köszi!