Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • v150r

    csendes tag

    Sziasztok,

    a mai napon a notim nem állt fel a sleepből, ahova még szombaton raktam. Ha a töltő bedugása nélkül szeretném elindítani, akkor a BIOS post screen-je se jelenik meg, a hűtő felpörög x másodpercenként, de szemmel láthatóan semmit sem hajlandó csinálni.
    Ha bedugom a töltőt, akkor néhány bekapcs-kikapcs próbálkozás után megjelenik a post screen és bebootol a rendszer. Rövid fórumos kotorászás után frissítettem a biost, ami rendben le is ment, s utána az első bootnál sikeresen bement sleepbe és vissza is jött onnan, akkor tökre megörültem, de ez nem tartott sokáig, mert a következő sleep próbánál megint nem jött vissza a cucc. Ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy a hdd ledek nem világítanak, a standby led sárgáról kékre vált (ami normális lenne), de semmi nincs a monitoron. Az akksi egyébként teljesen jól bírja még, 2 óra simán kijön belőle wifis terhelés mellett, anélkül még több is.
    Hard resetet is csináltam többször is, nem segített.

    A kérdésem az, hogy mit tehetnék még, mielőtt szervizbe küldöm a notit?

    Típus: Packard Bell EasyNote TM81-SB-122HG
    Proci: Amd Athlon II X2 P320
    RAM: 3GB DDR3
    VGA: AMD Mobility Radeon HD 5470 512 MB (dedikált)
    OS: Win7 32bit
    Vásárlás dátuma: 2010. Szeptember eleje

    A garancia nem tudom, hogy még érvényes-e, csak este érek haza, akkor tudom csekkolni.
    Tehát: BIOS frissítve a latestre, hard reset kipróbálva, mégsem áll fel a rendszer normálisan se hibernálásból, se sleepből, se shutdownból.

    Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák