Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bingoo

    tag

    Sziasztok,

    Remélem jó helyre írok..

    Van egy Toshiba Satellit L505-13d notebookom.

    Az történt, hogy néztem egy filmet, majd megakadt a kép és nem moccant tovább. Próbáltam a szokásos Ctrl+Alt+Del megoldást, de semmi.. Hagytam kb 10 percig, hogy hátha megoldódik a dolog, de sajnos semmi nem történt, így kénytelen voltam a kikapcs gomb hosszú nyomva tartásával kikapcsolni a laptopot.

    Ami ezután történt, az eléggé megijesztett: bekapcsolt a gép, majd fekete háttér és az egér kivételével semmi nem volt a kijelzőn.. Hagytam neki időt, de továbbra is semmi, és a folyamatkezelőt sem nyitotta meg.

    Újból kikapcs, majd csökkentett móddal próbálkoztam. Az már elindult és ott a folyamatkezelőig is eljutottam, de tetűlassú volt..

    Megpróbáltam ismét elindítani normál módban. Most kb 10 perc alatt eljutott odáig, hogy behozta a hátteret és a tálcát. Majd újabb 5 perc alatt a feladatkezelőt, ami azt jelezte h minden folyamat, aminek futnia kellene, fut.
    Újabb 10 perc és betöltött mindent. (Ikonok, tálca, futó alkalmazások.) viszont tovább nem moccan. Hiába szeretnék elindítani egy programot.. semmi.. vagy rengeteget kell várni rá..

    Mi lehet a probléma? (Volt már 1x ilyen, amikor áramszünet miatt elszállt és mikor visszajött az áram, akkor ugyan ez volt.. akkor újratelepítés megoldotta a dolgot, de kezdek gyanakodni, hogy nem szoftveres eredetű a hiba :/ )

    Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák