Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lowskill

    csendes tag

    Hy all!

    Lenne egy pár (számomra) komoly problémám a telefonnal. Lassan egy éves lesz a készülék.
    És előjött 1-2 zavaró problémája. Kezdeném azzal ami mindennapos, és nagyon zavaró:

    Reggel ugye telefont lenémítom, nem szerencsés ha suliban megszólal. Suli után pedig visszaveszem a hangját, átváltok másik üzemmódra, de mindig be kell állítanom a csengőhangot újból, ami egy, a memóriakártyán levő .mp3-mas zene, mert mindig az alap Noki tune-on cseng.

    Másik zavaró jelenség,hogy zenehallgatás közben van amikor átlépi a számot, pár másodpercet átugrik az elején, vagy egyszerűen mintha kikapcsolna a telefon, újraindul, de mégsem, mert csak elsötétül a kép, és pár mp múlva visszatér minden.

    Néha csinál olyat is a telefon,hogy azt jelzi kicsöng a hívott fél telefonja, mégsem hallom a hangot. Megsmétlem többször a hívást, de semmi. És a hívott félnél nem jelzi ki,hogy hívtam.
    Például ma is történt ilyen, erre újraindítottam a telefont, de nem akart bekapcsolni. Illetve eljutott addig,hogy felvillant a fény, de aztán emgint elsötétült, majd megint kivilágosodott. Kivettem az aksit, megint bekapcsoltam, akkor is villogott 1-2-t, aztán bekapcsolt.

    Nem tudom,hogy zek mennyire orvosolhatók szoftverfrissítéssel, a véleményeteket kérném.
    Még azt hiszem garanciás a telefon, szóval egyszerűen megléphetem a dolgot, tervezem is,hogy a héten beviszem, csak szeretnék tisztában lenni,hogy mire kell számítanom, egyszerű szoftverfrissítés, vagy valami komolyabb dolgot igényel....

    Előre is köszi a segítséget!
    Mindenkinek szép estét! Üdv.: Zsombi

Új hozzászólás Aktív témák