Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    Nem értem, hogy miért van uninstall programja, ha az esetek többségében nem jó? Most is a speciális uninstall programmal kellett leszednem, hogy rendesen tegye fel a 10-est. Elsőnek a 9-es telepítőjével szedtem le. Tökéletesnek tűnt, a 10-es rendesen feltelepülni látszott, de másnap zűrök voltak az interaktív móddal, nem mindig kérdezett rá a hálózati hozzáféréshez, hanem egyszerűen blokkolta azt. Amikor megpróbáltam megnézni a beállításokat akkor ez a kép fogadott:

    Akkor a speciális uninstallal leszedtem, újra feltettem a 10-est és azóta minden rendben müködik.

    Lenne egy kérdésem. Tudnátok erről írni, vagy egy linket adni, ami bemutatná, hogy pontosan hogy müködik a (Ennél bővebben...) Password Manager és Adattitkosítás. Teljeskörű password managerést biztosít, vagy csak tárol? Nekem kell bevinnem, vagy automatikusan felismeri a jelszavakat és kiveszi a kezelésüket az adott program hatásköréből és amikor belépek az adott helyre ő teszi be a logint és a jelszót? Az adattitkosítás file vagy könyvtár és/vagy lemez szintű is?

    Másik kérdés. Mit jelentenek ezek a számok?

    Először azt gondoltam, hogy a változtatásaim számát mutatja a defaulthoz képest, de ott is vannak, amit biztosan nem piszkáltam.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák