Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alba Game

    tag

    válasz tariattila #2032 üzenetére

    Szia !
    Lássuk a különbségeket:

    1. Gépszín -> ezen nyilván nem nagyon variálhatsz, a BASIC fehér, a PREMIUM fekete -> költség: X

    2. Belső háttértár -> BASIC esetében 8GB, míg a PREMIUM -nál ugyanez 32GB -> költség: 6000 ft (pl. egy Sandisc 32GB pendrive formájában és akkor már 8 + 32GB tárhelyed van ;) Tipp: lehetőleg valami egészen rövid "micro" pendrive -ot szerezz be, mert sosem tudni, mi / miben akad el a gép hátuljában... :DDD )

    3. Sensor Bar -> BASIC -hez nincs, PREMIUM -nál a csomag tartalmazza -> költség: 3000 ft -tól 16000ft -ig (nyilván párezerért már kapsz teljesen jó utángyártott érzékelőt, aztán vehetsz eredeti Ninti gyártmányút kb. dupla annyiért, vagy szintén utángyártott vezeték nélkülit kb. öt-hatezerért, vagy esetleg a Nintendo egybe-csomagját ami tartalmaz egy Remote Plus irányítót + Nunchuck -ot + Szilikon tokot a kontrollernek + csuklópántot a kontrollernek + Sensor Bar -t. Nyilván az említett árak "új" árak, szerencsés esetben használtan jó pénzért jó állapotban ugyanezekhez hozzájuthatsz)

    4. Dokkoló egységek -> A PREMIUM PACK -hoz jár egy vertikális tartó magánk a gépnek (Ez szerintem egy teljesen nélkülözhető add-on, hiszen fektetve sem igényel sok helyet a gép és a vízszintes pozíció az optikai drivernek is jobb, mint a függőleges. Akikben pedig felmerül, hogy a hűtés szempontjából talán jobb a függőleges helyzet, azoknak mondom, hogy a gép szinte alig melegszik, ergo ez sem érv.), egy állvány a GamePad -nak (Ami tényleg csak arra jó, hogy ne fektetve tárold, esetleg ha nagyon muszálj ezen sasizni a YouTube videókat, akkor a dohányzóasztalon elhelyezve így némileg kényelmesebb :D . Ám ezen túl sok haszna ennek sincs.), továbbá egy töltő-dokkoló egység szintén a GamePad -nak (Talán ez az egyetlen, ami hasznos kiegészító.) -> költség: 3000 ft -tólelérhető a GamePad töltő-dokkoló egység mondjuk az eBay -ról is beszerezhető vagy kis szerencsével hazai konzolboltokban is rá lehet bukkanni, vannak egész csinos u.gy. darabok is töltésvisszajelző fénnyel fehér/fekete színben)

    5. Bónusz játékok -> A PREMIUM PACK -okhoz szoktak adni "ajándék" játékot, de nyilván izlés kérdése, hogy amik így elérhetőek, azok elnyerik-e a T. Vásárló tetszését. ZombiU, NintendoLand, Super MarioU, Zelda: W.W. HD, Monster Hunter amikről én tudok, de biztosan van még másfajta "Bundle pack" is. -> költség: 5000 - 8000 ft(a hozzá adott játéktól függően)

    6. Nintendo Network Premium hozzáférés -> Nyilván csak újonnan vásárolt PREMIUM PACK esetében várható el, hogy ez a plusz tartalom, hiszen egy használt csomagnál valószínűleg már "ellőték" a hozzáférést. Hogy mit is takar a N.N.P. ? Egyfajta jutalom-pontrendszer. Ha vásárolsz az eShop -on, bónusz pontokat kapsz és ha összejön 500pts, akkor azt beválthatod (levásárolhatod). Továbbá szó volt speciális "prémium" tartalmakról is annó, de nem tudom hogy ebből lett-e valami vagy ez aktuális-e még. Ja, és a pontrendszer a mai állás szerint csak 2014.12.31 -ig érvényes, vagyis addig gyüjthető és további egy éven bellül le kell vásárolni. Egy GBP/EURO = 1 pts. -> költség: X

    Konklúziók: ha BASIC pakkodat szeretnéd PREMIUM értékűre "felhízlalni" akkor egy 32GB -os pendrive, egy Sensor Bar, egy GamePad töltő-dokkoló egység és egy játék árát kell hozzátenned. Legjobb esetben is mindez kb. 3000 + 6000 + 3000 + 5000 = 17000 FT

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák