Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dSERiES

    senior tag

    Sziasztok!

    Sajnos segítséget kell kérnem mert ötlet nélkül maradtam :(
    konfig: Gigabyte B85M-D3H r1, i7-4790K@4.6Ghz, Asus Dual 1060 OC 3gb, 2x8Gb HyperX Savage DDR3, 120Gb Kingston V300, 2Tb WD RE4-GP, FSP Raider2 650W.

    Nem indul a gép. Ezt azóta csinálja amióta ez az Asus kártya van benne. Áramtalanítom, utána néha-néha bekapcsol, de kihúzom az áramból, várok, vissza, semmi és ugyanígy egyszercsak bekapcsol.
    Cseréltem elemet, megigazítottam az összes tápkábelt, alaplapit, videokártyát, memóriákat arrébb tettem és semmi, ugyanez. De ha bekapcsol minden 100%-ig jó, remekül teljesít a stressz teszten a kártya is és a proci is, gyors, nem csinál furcsaságokat, csak ha egyszer leáll, utána nagyon nehezen kapcsol be.
    Csinál még egy olyan furcsát, már kétszer, hogy van hogy simán elsőre bekapcsol a gép, de olyan mintha a monitorban nem lenne áram (??) hiába húzom ki dugom vissza semmi, átdugtam másik konnektorba is, semmi, ugyanez.. alf+f4+enterrel leállítom a gépet, basztatom, monitor bekapcsol, de a gép nem, hát rohadjak meg, már másik hosszabbítót is vettem, mondom valami áram gond lesz.
    Próbáltam a displayport kábel helyett hdmi-vel összekötni a kártyát és a monitort, ugyanezt csinálja.

    Csak akkor a kártyával lehet valami baj?

    Köszi előre is ha valakinek van ötlete.

    ⊿sff⊿

Új hozzászólás Aktív témák