Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolee0307

    őstag

    válasz ebegab92 #33567 üzenetére

    A mostani gépemet 2013 decemberében raktam össze, egy év után jött elő olyan hiba, hogy a gép leállt, újraindult, hosszabb áramtalanítás után kapcsolt csak be. Ekkor lett a táp és az alaplap (gigabyte) visszaküldve gariba, a tápra azt mondták jó, az alaplapot javították (mint írtam a proci foglalatban volt elhajolva néhány tüske), de hogy mit azt nem mondták. Mivel sokat kellett várni a garira így vettem a mostani msi alaplapomat 2014 végén. Időközben bővítettem 16 GB-ra a ramot, + hdd, illetve nyáron cseréltem a vga-t r9 390-re. A gép működött rendesen mostanáig, nem volt szétszedve, hozzá nyúlva nyár óta. A ház kezdetek óta ugyanaz.

    Tegnap kapcsolt le, de utána a táp ki-be kapcsolása után beindult a gép, ment is, játszottam. Este leállítottam, ma délután nem kapcsolt be, hiába nyomogattam a power-t, meg se mukkant, csak a táp kapcsolójának ki-be kapcsolása után. Azóta megy rendesen, többször leállítotam a gépet, de azóta beindult rendesen minden alkalommal.

    Én a zárlatot kizárnám. Vagy van ilyen, hogy egyszer záralt van, utána meg nincs?

    Az nem lehet, hogy hosszabb állás után a kondik lemerülnek és nincs kraft az indításra, csak a ki bekapcsolás után töltődnek fel?

    [ Szerkesztve ]

    ///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

Új hozzászólás Aktív témák