Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mkoll

    újonc

    Sziasztok!

    Egy kis segítséget szeretnék kérni, ugyanis már teljesen kimerültem a lehetőségekből.
    A gondom ott kezdődött, hogy pár napja egy játék kliensből (WoW) át akartam tabolni egy másik játékba (Dota2) és hirtelen a monitoron színes és szürke/fekete csíkok kezdtek el ugrálni aztán pedig egy szürke alapon fekete csíkok/apró kockák jelentek meg a monitoron. Gondoltam egye fene, biztos csak valami vga driver gond lehet, újraindítottam a gépet és pár perc után már csak fekete vízszintes csíkok jelentek meg, miközben egy régebbi drivert akartam feltenni. Mondanom sem kell, hogy az új driver után sem lett jobb a helyzet, sőt most már a windows-os bejelentkező felületnél (felh.fiók kiválasztása) is fekete csíkok vannak stabilan. Amikor beírom a jelszót és elvileg be kellene töltenie, akkor meg csak fekete képernyő fogad.
    Jelenleg az onboard vga-t használom, azzal semmi gond sincs.
    Próbáltam mindent széthúzni és visszadugni a helyére, új/régi drivereket felrakni, másik slotba bedugni a vga-t, windowst is újraraktam, de eddig semmi eredménye.

    spec.:

    i5-2500k 3.3ghz proci
    8gb DDR3 PC1333 Kingston HyperX Blu RAM
    ThermalTake Berlin 630W táp
    HD6870-es vga
    Asrock B75 pro-3 alaplap

    Azért szeretném mindenképpen megtalálni a megoldást, mert ha a vga-m a ludas, akkor megszívtam, ugyanis a DigitalTREND nevű üzletet több, mint egy hónapja nem lehet elérni és állítólag meg is szüntetik a céget, szóval így elég nehéz lenne a garanciát érvényesíteni a kártyán.

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák