Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • falco1

    tag

    Sziasztok!
    Itt az én szülinapi ajándékom a közösségnek. Írtam egy kis programot, ami innen letölthető
    http://falco1.heliohost.org/nfsw_tool.zip

    A program alapjában egy 2in1 megoldás, egyrészt használható a speedapi által elérhető információk direkt lekérdezésére, másrészt a speedapi-s eredményekből tud egy leképezést létrehozni helyi adatbázisba. Tutuhawer panaszkodik néha, hogy néhány eredménye elveszik. Ez a speedapi működédéből következik, ugyanis ha egy adott napon egy adott pályán (mindegy milyen autóval vagy tierben) jobbat mész egy előző eredménynél, az előző eredmény elveszik. A program segítségével bármely pillanatban tusz 'snapshotot' csinálni, így minden eredménynek lehet nyoma a helyi adatbázisban.
    A programhoz mellékeltem példa sql lekérdezéseket, amelyek szerintem hasznosak, de bárki módosíthatja őket tetszés szerint. A progi, hogy bemutassa az alap működést nem üres adatbázissal érkezik, de bármikor üríthető. Az első lépésben mindenki adja meg azoknak a drivereknek a nevét, akikből adatbázist akar építeni, és akikre a speedapis lekérdezések vonatkoznak (set driver names), azt hajrá. Ha valami nem tiszta, vagy van javaslat mehet ide is, de ha nem akartok offtopikolni,
    http://falco1.heliohost.org címen van message board, oda is lehet írni.
    Mellesleg BB bátyja vagyok :)
    üdv: falco
    (GRABBAG, FALCO000,FALCO002)

    Ui: A programot nem kell telepíteni, portable verzió, csak tömörítsétek ki egy mappába, ahol tudja írni a saját könyvtára fájljait. (Vista/win7 esetén UAC aktív módban a program files mappa nem jó!)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák