Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • UFO1

    senior tag

    Utolsó hozzászólásom a hacker témában.

    Az hogy valaki csal tulajdonképen mindegy is lenne (ha az nem egy online játék) de mit is vesztünk ezen, elsősorban a nyerés lehetőséget ezzel elesünk egy esetleges alkatrésztől vagy egyébtől (neon stb. ) Eközben aki megnyeri hack-el különösen az elsőre egyáltalán nincs szüksége mert nem ettől gyors és pláne nem attól nyert hogy ügyes lenne. A tisztességes versenyző időt és talán boostot (ami meg kemény kp.) nem kímélve fejleszti a járművét gyakorol a nagy semmiért.

    Az hogy valaki hol áll a világranglistán hát, had ne érdekeljen a szórakozás jobban érdekel mint hogy benne e vagyok az első 50-ben vagy épp 50,000. vagyok. Emiatt aztán teszek rá hogy nullázták e (amit régebben félre is értettem törlésnek titulálván valaki). Egy a megoldás ha törlik végérvényesen a játékból névvel, autóival együtt és kezdhet mindent előröl. Ha megint csal az azonnali kizárás ugyanúgy jár neki egy idő után csak megunja és talán elfogy a pénze (zsebpénze) a boostos gépekre költvén.

    Valószínű (bár nem szeretnék általánosítani) a legtöbbjük 10-en éves aki még fel is vág a suliban, haverok közt és meggyőzni, megbeszélni vele szerintem teljesen felesleges úgyis a szemébe röhög az illetőnek sajnos életkori sajátosság, esetleg neveltetési hiányosság következménye.

    És az hogy valakit az zavar hogy ö ellen csalt hát hagy ne kommentáljam magasról teszek erre is, mivel nem csak vele teszi meg hanem több ezer más tisztességes játékossal akinek vagy elveszi a kedvét végérvényesen vagy őt is csalásra ösztönzi.

    Én bízok az EA elhatározásában hogy törlik a csalókat de ezt csak akkor tudja megtenni ha jelezzük felé. Tehát legyen ez a legfontosabb jelmondat (és nem kéne mindenféle kibúvót keresni „nem teszem mert … ”) idézve SylarHUN sporttárstól: „Véleményem szerint, csak az tett a csalók ellen, aki nyomta a Report gombot!” :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák