Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • falco1

    tag

    További adalékok az EA csak zsét akar, és magasról tesz a játékosok
    érdekeire témakörhöz.
    1. Aki jelenleg 50 es karaktereket futtat, annak tuti nincs B kategória alatti járágánya,
    szal vagy butít és alkatrészt dobál el, vagy mehet költeni...
    2. Azzal, hogy 10 pályát hagytak nem mozdították elő a multi élményt sem, max egy helyre gyűlnek a csalók
    és már el sem tudod kerülni a tipikus cheater pályákat.
    3. Habár hivatalosan az EA sosem kommentálta mi a véleménye arról, hogy a játékmódok hiánya miatt, az emberkék saját magukat szórakoztatva
    újak után néznek,(világranglista idők futása, tuning tesztelés stb.), de most nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon is ellenükre volt, és gyakorlatilag megölték
    mindegyiket. Ha akarsz egy pályán menni, semmi esélyed a gyakorlásra, és statisztikailag kb. egy héten egyszer bukkan fel egy pálya,és akkor is lehet, hogy class korlátot raknak rá.
    4.Még az a 10 pálya is teljesen szerencsétlenül van elhelyezve, gyakorlatilag 2 városrészt ha érint. Ha valaki nem kedvel egy régiót, teljesen felejthet egy napot.
    5. Ugyanezen okból a treasure hunt is egy kínszenvedés, gyakorlatilag 2 perc helyett 10 is lesz így egy kör.

    Nfree: Való igaz, hogy abszolút értékre ugyanúgy fals számok ezek, de relatíve már jobban tükrözik azt a beteg logikát, (aminek szintén nincs köze a valósághoz) ahogy az autók reagálnak a tuningra a worldben.
    Ilyen értelemben van egy-két tanulsága a tuning mítoszok szempontjából az ügynek.
    1. Teljesen meg van cáfolfa, hogy az autók valós (gyártói) adataiból lehet következtetni, hogy milyen szín ideális a tuninghoz.
    2. A (volt) tier3 tipikusan kap handling penalty-t a tuningért, míg a tier1-2 nem annyira. Szerintem ez tényleg igazolható.
    3. Nincs olyan, hogy a zöld az szar és dobni kell, pláne nem tier3 -ak esetén.
    4. Olyan sincs, hogy az overall és a végsebesség nő, de az effektív gyorsulás csökken, és fordítva. Ez a kéktől mindig jóbban gyorsul mítosza. Szerintem ez is igazolható.

Új hozzászólás Aktív témák