Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mocsanisi

    senior tag

    válasz Chosen #2316 üzenetére

    Van itt néhány félreértés... Kezdjük ott hogy a pipa magassága pl. befolyásolja valamilyen mértékben a füst nikotin tartalmát, illetve a hőmérsékletét is. Mivel egy nagyobb pipában a füst hosszabb úton megy, így több ideje van lerakódni a káros anyagoknak, illetve megint csak a hosszú út miatt hidegebb füst jut a szádba. Pipa színe sztem lényegtelen... 1 csöves pipát lenne szerintem érdemes venni, abból is egy 55 cm-eset, ha haverod szán rá annyit. Aszem olyan 800ft-al drágább mint a 47-es. Ha nem szán rá többet akkor jó a 47-es is egycsövesbe. Ha meg szükségét érzi még egy csőnek, lehet venni átalakítót, amivel a szelep helyére lehet még egy csövet csatlakoztatni. A befogás se teljesen igaz, mivel általában adnak egy ilyen kis dugaszolót hogyha egyedül szívod ne kelljen befogni mindig. Léteznek szelepes kialakítású pipák is. Ez azt jelenti hogy amikor szívod az egyik csövet, egy golyó elmozdul, így a másik csövet lezárja. Ez már a magasabb árkategória!

    Dohányok: Hennawy-t nem próbáltam, így véleményt nem tudok mondani.
    Nakhla: Egyik leggyakrabban használt dohány, köszönhető ez a kedvező árának. Azt tudni kell róla hogy mosatlan, így talán ez a legerősebb dohány. Ajánlom kezdésnek ezeket az ízeket Nakhlaból: eper, narancs, cola (esetleg 2 alma).
    Waha: Ez már mosott, így gyengébb dohány, 1 árban van a nakhla-val, vannak belőle jól eltalált ízek, de vannak nagyon szutykok is.

    Szén: Otthonra cocobrico vagy bio szén. Gáztűzhelynél nem nehéz begyújtani, öngyújtóval lehetetlen.
    Buliba, bárba stb.: Öngyulladós holland 40centis szén. Akár öngyújtóval is be lehet gyújtani de nem adja olyan egyenletesen a hőt mint az előző kettő, és kevesebb ideig is izzik.

    Ha van még kérdésed írj! Üdv: mocsanisi :R

    Mod: Itt érdemes vásárolni sztem: [link]
    Ha nem webshop kell akkor: [link]

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Új hozzászólás Aktív témák