Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #02683648

    törölt tag

    válasz Gebriel #7035 üzenetére

    [link]

    Ezen pannon árlistában benne vagyon h van még w200 kártyásan. Egy ismerősömnek kellett volna, bementem az egyik fő pannonba, aszonták sehol nincs. Pedig annyira nem is volt drága. (Most nem téma, h neki miért kellett, miért pannontól kellett, stb.)
    Akkor mocskos pannon?

    El lett mondva korábban több Voda dolgozó által h vmi agyas ember úgy alakította át az árlistát, h az 1-1 márkaboltban 1-1 darab formájában létező készülékek is benne vannak a fő listában, mintha árulná még őket a cég. Igen, ez baromság, de emlékezetem szerint már párszor ki lett tárgyalva. Hogy Condoleeza Rice arany szavait idézzem: "May we just get over it?"

    A másik, h a voda készülék árazása kritikán aluli. De kb 3 év mobilos fórumozási tapasztalattal 1-szer találkoztam olyannal, h árképzéssel (is) foglalkozó középvezető jellegű alkalmazott tiszteletét tette az egyik ilyen fórumban (csak az apple volt), a trollok rövid úton el is üldözték.
    Az itt megjelenő Voda alkalmazottak nem tehetnek a kriminális árképzési politikáról, ellenben másban már nekem is segítettek párszor (még okib4100 koromban :D ). Szal nem kellene szerintem se rájuk borítani az asztalt.

    Uff én beszéltem, lehet savazni

Új hozzászólás Aktív témák