Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M@Db0Y

    senior tag

    válasz polonic #51993 üzenetére

    9-e óta aktív S8 és S8+ készüléken, facebookon azt írták valakinek válaszul, hogy folyamatosan aktiválják a különböző készülékekre.
    A telefon vodafone szoftveres, a többit nem tudom megnézni mert nem az én telefonom.

    "A különböző típusú telefonkészülékeken fokozatosan tesszük elérhetővé a VoLTE, azaz 4G hanghívás szolgáltatást. 2019. április 9-től a Samsung Galaxy S8+ készülékeknél érhető el, amennyiben a készülékre telepítésre került a legfrissebb Android szoftver, amely már támogatja ezt a funkciót. A következő időszakban pedig egyre több készülék fogja támogatni az eddiginél tisztább hangminőséget és gyorsabb hívásfelépülést nyújtó technológiát. A készülék VoLTE képes készüléknek számít, amennyiben a telefon kijelzőjén megjelenik a 4G VoLTE felirat a hálózatot jelölő ikon helyén. A szolgáltatás kizárólag VoLTE technológiát támogató készülékkel érhető el, azonban a VoLTE-hívások felépüléséhez nem szükséges, hogy mind a hívó, mind a hívott fél VoLTE-képes készülékkel rendelkezzen. A VoLTE hanghívás nem csökkenti a mobiladatkeretet. *Gergő"

    Illetve:

    "A szolgáltatás minden készüléken elérhető lesz, ami alkalmas a VoLTE használatra. A következő időszakban egyre több készülék fogja támogatni az eddiginél tisztább hangminőséget és gyorsabb hívásfelépülést nyújtó technológiát. Ennek megtörténtéig türelmedet kérjük! *Ancsa"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák