Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vwpolopg

    őstag

    válasz ForRedGlory #61703 üzenetére

    Látom Te nem fogod fel, hogy attól, hogy engem osztasz egy fórumon, az én ügyem nem fog előrébb lenni és tök jogosan verem a nyálam ahol akarom mert egy közületek megkárosított. Nem csak engem, de ez az én ügyem szempontjából mellékes. Pont nem érdekel, hogy ,,a nyomi Telekom nem keresett meg brühühü,, ideje lenne felfognod, hogy többek között belőlem kapod a fizetésed és főleg ha jogosan, ott anyázok ahol akarok. A boltban is így osztod az ügyfeleket? Vagy csak itt neten ekkora az arcod és kiéled a boltbéli sérelmeket? Az, hogy itt óbégatok a 30 nap miatt,te meg rinyálsz, hogy nem fogom fel, hogy biztosan úton van a levelem postán, az is téged minősít de megsúgom, hogy engem az zavar, hogy elhúzzák eddig. Semmi nem indokolja, hogy a 30. napon küljdenek egy levelet postán, bőven el lehetett volna küldeni előbb, vagy ha el is húzzák eddig, dobni egy sms-t, emailt stb.

    De rendben, kapok majd egy levelet, tudod mit, megvárom, ebben igazad van, hogy 3 munkanapon belül megjöhet. Tehát ha keddre nincs a postaládámban, akkor nem küldtek semmit időben. De az, hogy kapok egy sablon levelet amiben leírják, hogy sajnos hiba történt stbstb blabla, az a gyökér kollégád meg vígan húzza le tovább az ügyfeleket, na az nagyon nem oké... kíváncsi vagyok a levélre és majd megosztom itt a tartalmát, nehogy szú érje a hát elejét...

    Senki nem keresett meg semmilyen formában. Nem volt hívásom rejtett számról, sem felvett, sem elmulasztott. Se sms, se email, semmi megkeresés nem jött. Legyen az akármilyen nüansznyi panasz, ezért is jogosan verem a nyálam, hogy annyit se képesek jelezni, hogy panasza kivizsgálása folyamatban van. Az se érdekelt volna ha egy automata üzenet, legalább tudnám, hogy foglalkoznak az üggyel.

Új hozzászólás Aktív témák