Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz hoby36 #59296 üzenetére

    az egyik ügyintéző nekem is mondott olyat anno, hogy csak netes előfizetésnél arany/platina kiemeltség esetén sincs 21 hónapos előrehozott készülékcsere, de aztán a főnöke azonnal rá is cáfolt, illetve a kapcsolódó szabályozásban sem találtam külön kezelve a dolgot.

    erdoke; amennyiben ez az az előfizetés, amit korábban Soulfly842 elemzett ki, hogy az egyik a készülék hűségideje, a másik a díjcsomagé, a harmadik (virtuális) a korábbi díjcsomagé, amiről váltottál a meglévőre, akkor érdekes a dolog, mert az előfizetés kapcsán 21 ltelt hónap után dobja, de ha díjcsomagot is akarsz módosítani - árkategórián belül vagy kívül? - és arra is van még hűség, akkor az esetlegesen bekavarhat, nem beszélve a díjcsomagos hűség kettős datálásáról, bár utóbbit biztos tudja megfelelően kezelni a rendszerben egy illetékes.

    cris78; igen, az is lehetséges, hogy nem érte el adott előfizetés a megfelelő kiemeltségi szintet, meghatározott forgalom kell hozzá.

    Lacko84 ; az a lényeg - ahogy közben előttem is írja CineDOG1 -, hogy a két megmaradó aranyos előfizetés közül csak az egyik lehet társkártyás, a másiknak "főkártyásnak" kell lennie, hogy legyen mihez kapcsolható a társkártya.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák